Onze tips om van mening en van shirt te veranderen

Het is elke keer hetzelfde liedje: we proberen er wel op in te spelen, maar toch speelt het zich vaak op het laatste moment af. Daar, voor uw kledingkast terwijl het tijd is om te gaan. En de angst. Wat kunt u nou toch aantrekken? U past niet meer in deze broek, in deze outfit ziet u er maar bleekjes uit, deze blouse lijkt uit de tijd... Lees hier enkele tips om gemakkelijker deze enorme stress het hoofd te bieden (alles is natuurlijk relatief...)
...
Tip nr. 1:

geef de voorkeur aan basisartikelen

Basisartikelen hebben effen kleuren of geen specifieke kleur. Artikelen die overal bij passen: tijd, gemoedstoestand, gelegenheid. Zwart, wit, grijs, crème, camel - met deze zit je altijd goed! Onder basisartikelen vallen ook de chino, de jeans en de blouse: eenvoudige, onmisbare artikelen, die u afmaakt met een chic ceintuur of een mooie sjaal, met een laarsje met hak of een sneaker, afhankelijk van de sfeer of het gezochte comfort.
Tip nr. 2:

kies voor soepele materialen

Uw outfit kiezen, betekent ook uw outfit voorbereiden! Kledingstukken die een beetje vergeten helemaal onderaan de stapel liggen, zijn vaak niet meer zo fris en overduidelijk gekreukt. Een onverzorgde look kan ab-so-luut niet! Kies daarom bij voorkeur voor lichte, soepele stoffen, die zonder te veel aandacht kunnen worden opgevouwen. Deze zijn gemakkelijk te strijken of te ontkreuken, maar hebben ook het voordeel dat ze snel weer droog zijn na een kort wasje. Kortom, haal de Laurastar Lift in huis om uw outfit in enkele minuten op te frissen. Dankzij het verticaal gebruik kunt u valse vouwen uit alle materiaalsoorten verwijderen, zelfs uit de meest delicate zoals kant, microvezel, kasjmier, zijde, ...
Homepage article right image
Tip nr. 3:

de musthaves voor in uw kledingkast, speciaal voor het laatste moment

Zich snel aankleden is heel lastig: te laat om een paar outfits te proberen of om alle plankjes af te gaan. U hebt dus kleren nodig die altijd en meteen kunnen. Lees hieronder een overzicht van essentiële artikelen die onmisbaar zijn in uw kledingkast:
 • Een zwart jurkje of een zwarte broek, dat kan altijd!
 • Een jeans waarin u zich lekker voelt.
 • Een blouse of een wit overhemd met een klein accent bij de hals of op de kraag, precies wat u nodig hebt voor een sollicitatie of een avondje uit. Gecombineerd met een jeans staat het ontspannen, maar met een zwarte broek bent u goed gekleed.
 • Een trenchcoat, die kunt u elk seizoen dragen!
 • T-shirts: ongeacht de vorm, de lengte van de mouw of de kleur, die kunt u altijd dragen.
 • Een mooie ruimvallende sweater die u naar believen kunt dragen.
 • En voor uw voeten: sneakers, sandalen en natuurlijk het hakje dat u zo goed staat!
Laatste tip:

durf!

Beheers het risico zonder te klassiek te zijn: een originele blouse, een speciaal motief, een felle kleur, daar kunt u ook voor kiezen voor een avondje dat op het laatste moment is gepland, voor een chique afspraak of een feestje. Dus, bent u er klaar voor?
Homepage article right    image