Glimlachende vrouw die op Laurastar vertrouwt — klantrecensies en samenwerkingsverbanden
 
 Glimlachende vrouw die op Laurastar vertrouwt — klantrecensies en samenwerkingsverbanden
Onze partners

Hun keuze is gevallen op Laurastar

Niet alleen de door ons gevormde partnerschappen en aangegane samenwerkingsverbanden, maar ook de positieve recensies weerspiegelen de ambities van ons bedrijf en ons actieve streven naar uitmuntendheid. Dat Laurastar wordt omringd door zo’n sterk netwerk stemt ons uiteraard tevreden; daar hebben we enorm veel waardering voor. En, de vele prijzen die wij in de wacht hebben gesleept, getuigen dan weer van de ongelooflijke kwaliteit van onze producten. Designers, jong talent, partners, klanten: ontdek wie er zoal vertrouwen in ons merk stelt.Milieuverantwoorde mode

Laurastar x Kévin Germanier

Een gezamenlijk streven naar duurzame, kwaliteitsvolle en ethisch verantwoorde mode met glamour, passie en precisie voorop. Net als Laurastar is Kévin Germanier, de grote ster in de upcycling modewereld, van Zwitserse afkomst en groot voorstander van familiebedrijven en milieuverantwoorde outfits boordevol glamour.
Ontdek de samenwerking

       Een ontwerp van Kévin Germanier, naar aanleiding van zijn samenwerking met het Zwitserse bedrijf Laurastar
"Met Laurstar deel ik niet alleen een Zwitserse herkomst, maar ook een diepgeworteld verlangen voor schoonheid, uitmuntendheid, duurzaamheid en familiale waarden. Samenwerken vinden wij dan ook vanzelfsprekend. ”
— Kévin Germanier

        De Chinese ontwerpster Guo Pei gebruikt een Laurastar-strijkijzer op een van haar creaties tijdens de Fashion Week in Parijs.
Partner van de haute-couture

Guo Pei — op zoek naar perfectie

De uitzonderlijke prestaties van Laurastar hebben ervoor gezorgd dat het merk geliefd is onder de grootste stilisten. Zoals de zeer eigentijdse Chinese stiliste Guo Pei, een talent dat opviel door de jurk die zij voor Rihanna ontwierp voor het MET-gala van 2015. Guo Pei werkt voortaan ook vanuit Parijs en is uitgegroeid tot de meest invloedrijke figuur in de wereld van de haute-couture. Haar permanente zoektocht naar schoonheid en perfectie hebben ervoor gezorgd dat zij voor Laurastar heeft gekozen voor de laatste afwerking voordat haar creaties in de schijnwerpers verschijnen.

Laurastar en Guo Pei tijdens de Fashion Week in Parijs
Veelbelovend talent

Wij ondersteunen de HEAD - Geneva

Voor Laurastar is het ondersteunen van jonge ontwerpers die zich richten op meer ethisch verantwoorde en innovatieve mode en die de vernieuwing van schoonheid en stijl belichamen, vanzelfsprekend. Toekomstgericht denken staat gelijk aan actiegericht handelen. Wij verlenen steun aan de HEAD, die zowel lokaal, in Zwitserland als wereldwijd de doelstellingen van ons partnerschap weerspiegelt: het talent van morgen aanmoedigen om zichzelf te ontplooien én te overtreffen.
VOLG ONS

        Een leerling van de HEAD gebruikt een Laurastar-stoomcentrale om de eigen creatie piekfijn af te werken.
"De Laurastar x HEAD award beschouw ik als een ongelooflijke kans om mijn Mastercollectie naar een onverwacht hoger plan te tillen.”
— Thomas Clément
Caritas Genève

Laurastar zet L'Upcyclerie

Laurastar is trots Caritas Genève en haar merk L'Upcyclerie te steunen, een gedurfde initiatief dat duurzame mode en sociale inclusie combineert. Stel je een exclusieve collectie van kleding, accessoires en objecten voor, gemaakt in Genève van tweedehands materialen, en die opleidings- en werkgelegenheidskansen aan mensen in nood biedt. Laten we samen mode creëren die de grenzen van stijl, duurzaamheid en solidariteit overstijgt.
Ondersteun Caritas Genève
Laurastar zet L'Upcyclerie
Pascale Allaert

Meilleur Ouvrier de France

Pascale Allaert, Beste Ambachtsman van Frankrijk in Linnen- en Textielverzorging, kiest Laurastar vanwege haar onophoudelijke zoektocht naar uitmuntendheid. Met erkende expertise beveelt Pascale Allaert de geavanceerde Laurastar technologieën aan die perfecte resultaten garanderen. Tegenwoordig benaderd door de beste hotels, erkent ze de betrouwbaarheid en prestaties van onze producten die voldoen aan de meest prestigieuze eisen. Laurastar is trots dat onze oplossingen voor linnen- en textielverzorging zijn gekozen door een professional zoals Pascale Allaert, en onderstreept daarmee de waarden van uitmuntendheid en ambachtelijke kwaliteit.
Pascale Allaert, Beste Ambachtsman van Frankrijk, strijkt een hemd met het Laurastar Smart alles-in-één-systeem
“Excellentie is een vereiste in mijn beroep, en Laurastar speelt hierop in met hun expertise en geavanceerde technologieën. Hun producten garanderen mij een perfecte linnenverzorging, zonder compromissen. ”
— Pascale Allaert
#PURIFY

Aanbevolen door diegenen die zorg voor u dragen

Laurastar haalt al meer dan 30 jaar professionele kwaliteit in huis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat professionals onze exclusieve oplossingen voor het strijken en desinfecteren van materialen, voorwerpen en oppervlakken gebruiken én aanbevelen.
Samen staan we sterker

Zij werken met ons samen

Geen enkele actie wordt alleen uitgevoerd; alle inspanningen worden gebundeld om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Wij van Laurastar stellen het op prijs dat wij ruimschoots gesteund worden. De optimale dienstverlening aan onze klanten is te danken aan het vertrouwen en de expertise van onze partners.             Logo's van alle gerenommeerde bedrijven die Laurastar als hun hygiëne- of strijkpartner hebben gekozen.
Het vertrouwen dat u in ons stelt

Uw recensies

Laurastar is dé specialist op het gebied van innoverende en hoogwaardige strijksystemen. Wereldwijd worden er meer dan 3 miljoen producten van het merk verkocht en exporteert Laurastar naar ruim 40 landen. Dit is niet alleen te danken aan de exclusieve, uiterst krachtige en ontsmettende stoomtechnologie, maar ook aan de talloze voordelen die haar producten te bieden hebben . Haar gebruikers zijn onder meer tevreden over de kwaliteit, de duurzaamheid, de ergonomie, het gebruiksgemak en het design. Dit is een fundamenteel onderdeel van ons werk.

             Laurastar Smart-strijkijzers, Lift en IGGI-stomer: ze hebben allemaal ontwerpprijzen in de wacht gesleept, zoals de Red Dot Design Award of de iF Design Award.
Bekroond om haar uitmuntendheid

Technologie en ontwerp

Sinds het hele begin doen we er alles op aan om onze producten van topkwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken, met als doel de levenskwaliteit van eenieder te verhogen. Kwaliteit uitdragen houdt in dat reeds bij de ontwerpbenadering van een product de nodige expertise en innovatiedrang centraal moeten staan. De toestellen van Laurastar onderscheiden zich door hun unieke vormgeving en elegante kleuren. Ze blinken uit door hun uitstekende resultaten en aparte design. Een ontwerp van uitmuntende kwaliteit, meermaals erkend en bekroond in de afgelopen 40 jaar.

Kom meer te weten over onze expertise