Presentatie van alles-in-één strijksystemen

Voor een perfect resultaat in de helft van de tijd vertrouwt u op de alles-in-één strijksystemen van Laurastar. Uw kleding krijgt moeiteloos weer de originele schoonheid terug. De vezels zijn gladgestreken, opgevuld en duurzaam en natuurlijk gereinigd. Het geheim? De combinatie van een actieve strijkplank, een stoomgenerator en een professioneel strijkijzer die het strijken compleet vernieuwd!

De strijkplank is voorzien van een aanzuig- en blaassysteem en werkt actief mee om valse vouwen te voorkomen. Of u nu horizontaal op de plank strijkt of verticaal op een hanger om te ontkreuken, uw outfits zien er voortreffelijk uit! Laurastar innoveert continu zodat u eenvoudig uw kleding en textiel kunt verzorgen waarbij ze heel natuurlijk worden gezuiverd dankzij de hygiënische eigenschappen van de hogedrukstoom, de Dry Microfine Steam (DMS).

Elk product wordt ontwikkeld zodat u er een generatie lang van kunt genieten: Laurastar zet zich in tegen de geprogrammeerde veroudering en zorgt voor u, uw geliefden en onze planeet. Kies voor uitmuntendheid, kies voor een alles-in-één strijksysteem van Laurastar.Welke serie strijksystemen past het beste bij u?De serie Laurastar Smart

De serie Laurastar Smart is voorzien van de meest geavanceerde technologieën en biedt een ongeëvenaard comfort om tijd te winnen en uw kleding te verfraaien: wees Smart en verander uw idee van strijken!

Een zeer krachtige en gecertificeerde stoom, de Dry Microfine Steam (DMS), verzorgt en zuivert uw textiel. Een verbonden strijkhulp begeleidt u bij het strijken van uw overhemden of het wisselen van uw anti-kalkfilter. Het unieke, thermostaatloze temperatuursysteem maakt uw leven een stuk eenvoudiger. De Sensteam-technologie past zich aan uw bewegingen aan. De 3D-zool biedt u een ongeëvenaarde strijkkwaliteit. En de pulserende stoom garandeert u een optimale dosering voor een perfect resultaat bij al uw textiel, zelfs de meest delicate.

Ontdek alle technologieën die voor de uitmuntendheid van de serie Laurastar Smart zorgen.
De producten bekijken
Laurastar Smart


Laurastar S Pure

De serie Laurastar S PURE

Met de serie Laurastar S PURE zorgt u zacht en diepgaand voor uw was. Met dit hoogwaardige alles-in-één systeem profiteert u van de prestatie van een aanzuigende en blazende strijkplank, van een stoomcentrale met hoge druk, van een professioneel strijkijzer en van een uitneembaar reservoir met grote inhoud, die tijdens het gebruik kan worden bijgevuld, voor een ongelimiteerde autonomie.

Dankzij de hygiënische DMS-stoom wordt uw was opgevuld en gezuiverd en ziet u er onberispelijk uit.
De producten bekijken

De serie Laurastar GO

Zet uw eerste stappen in de strijkwereld van Laurastar met de serie Laurastar GO: deze alles-in-één strijkcentrale weet u vast en zeker te verleiden! De actieve strijkplank, het snelle opwarmsysteem en de prestatie van de DMS-stoom op hoge druk zijn de troeven van de Laurastar GO. Bovendien is dit systeem voorzien van wieltjes en is in een oogwenk in en uit te klappen.

Om comfortabel te strijken met een resultaat zonder valse vouw, zelfs met ogen dicht. Go!
De producten bekijken
Laurastar Smart

Hoe kiest u uw strijksysteem?

Volg onze aankoopgids en ontdek uw ideale strijksysteem dankzij onze vergelijkingstabel met producten.
Comparateur CTA Tableau comparatif

Wat zijn de eigenschappen van onze strijksystemen?

Onze alles-in-één systemen en de exclusieve technologieën waar ze mee zijn uitgerust, bieden een ongeëvenaarde strijkkwaliteit en een opmerkelijke tijdswinst. De actieve strijkplank is voorzien van een aanzuig- en blaassysteem met vier snelheden: door het opblazen vormt de plank een luchtkussen om de stoffen perfect te spannen: weg met de valse vouwen! In aangezogen staat ligt de stof perfect om het strijken te vereenvoudigen. Het strijkijzer met unieke stoom is ontwikkeld voor een perfect resultaat in een enkele beweging. De afgeronde vorm voorkomt valse vouwen. De ultrafijne en krachtige stoom die het ijzer verspreidt, verzorgt alle stoffen.

Het ergonomische strijkijzer kan horizontaal worden gebruikt op de strijkplank, maar ook verticaal voor het ontkreuken terwijl de kleding aan een hanger hangt. Dankzij de snelle opwarmtijd is uw stoomstrijkijzer in minder dan 3 minuten klaar. Pauzeert u even? Het automatische stopsysteem treedt in werking na 10 minuten van inactiviteit.

De strijkplank is in hoogte verstelbaar met 6 verschillende niveaus. Het grote strijkoppervlak en het smalle uiteinde zijn ideaal om eenvoudig te strijken en passen perfect bij alle vormen kleding.

De DMS-stoom (Dry Microfine Steam)

De DMS-stoom van Laurastar verzekert een perfect resultaat in de helft van de tijd: de stoffen, zelfs de meest delicate, zijn perfect gestreken, ontkreukt en zorgvuldig opgevuld. De zuiverende DMS werkt tot in de kern van de vezels en op oppervlakken en voorwerpen. 99,9% van de virussen, waaronder het coronavirus, en bacteriën en 100% van de mijten* worden in enkele seconden gedood. Prestaties, hygiëne en verzorging zijn de eigenschappen van deze respectvolle stoom, die niet vochtig is en 15 keer sneller te werk gaat dan die van standaard stoomcentrales.

*Wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke laboratoria met de ISO-norm 17025.
Meer weten
DMS
DMS

Stop obsolescence

Vechten tegen geprogrammeerde veroudering is een kwestie van respect. Voor u en voor de planeet. Verspilling is vandaag de dag een enorm probleem. Om dit te veranderen, creëert Laurastar producten die erop gericht zijn u een hele generatie te begeleiden. Vanaf het concept ontwikkelen onze ingenieurs en designers duurzame, betrouwbare en kwalitatieve apparaten. Deze ondergaan intensieve testen en de materialen die worden verwerkt zijn gekozen om hun weerstand en hun techniciteit. Om u te bewijzen dat het geen loze woorden zijn maar de werkelijkheid, repareert Laurastar zijn producten gedurende minimaal 10 jaar.
Meer weten
Een winkel vinden

Bent u niet zeker van uw keuze? Kom onze producten in de winkel testen!