Kies voor uitmuntendheid

100 dagen
tevreden of geld terug

Als u binnen 100 dagen na uw aankoop niet geheel tevreden bent over uw Laurastar product, krijgt u van ons het aankoopbedrag terug.

Strijksystemen

Voor een perfect resultaat in de helft van de tijd vertrouwt u op de alles-in-één strijksystemen van Laurastar. Uw kleding krijgt moeiteloos weer de originele schoonheid terug. De vezels zijn gladgestreken, opgevuld en duurzaam en natuurlijk gereinigd. Het geheim? De combinatie van een actieve strijkplank, een stoomgenerator en een professioneel strijkijzer die het strijken compleet vernieuwd!

STOOMCENTRALES

Laurastar bedenkt een nieuwe manier van strijken met de stoomcentrale Lift met een handvat, de enige 3-in-1-centrale die strijkt, ontkreukt en zuivert. Dankzij het unieke ontwerp en de uitzonderlijke stoom wordt strijken steeds eenvoudiger en uw leven nog mooier. Van de strijkplank tot de kledinghangers in uw kast, tot een laatste opfrissing van een kledingstuk op een hanger, Laurastar Lift gaat overal met u mee.

hygiënische stomers

De hygiënische stomers van Laurastar zijn de oplossing voor een effectieve, snelle en natuurlijke zuivering van uw interieur. Door uw huis te zuiveren, babyspullen te steriliseren en uw kleding te verfrissen met de hygiënische stomers van Laurastar, kunt u infecties voorkomen die in verband staan met bacteriën, virussen en schimmels, de hoeveelheid allergenen verminderen, vechten tegen invasies van bedwantsen en voorkomen dat parasieten uw huis binnendringen. Laurastar biedt een oplossing zonder chemicaliën om u thuis lekker te voelen en zorg te dragen voor uzelf en uw gezin.

TOEPASSINGSVOORWAARDEN:

 • De aanbieding geldt voor aankopen van producten uit het assortiment Laurastar Smart of Laurastar Lift die in aanmerking komen voor en zijn gekocht in het kader van de actie 100 dagen garantie – niet tevreden, geld terug.
 • Het product dient volledig, in perfecte staat en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
 • Alle aanvragen tot restitutie dienen uiterlijk binnen 100 dagen na de aankoopdatum te worden ingediend en ontvangen, waarbij de datum van het poststempel leidend is.
 • Alleen aankopen die zijn gedaan via de webwinkel laurastar.com en via verkooppunten van Laurastar die deelnemen aan de actie zijn geldig.
 • De terugvorderingen moeten uitsluitend en rechtstreeks zijn geadresseerd aan Laurastar SA en niet aan het verkooppunt.
 • De deelnemer dient contact op te nemen met de klantenservice van Laurastar* en dient het product in de originele verpakking te retourneren tot restitutie.
 • Laurastar SA stuurt na het contact met de klant een voorgefrankeerd verzendlabel op. De klant plakt het label op de doos die hij naar Laurastar SA verstuurt.
 • De deelnemer moet de originele kassabon / het originele aankoopbewijs meesturen, hiervan zelf een kopie bewaren en verder zijn bankgegevens inclusief IBAN/RIB, BIC/SWIFT opgeven. De originele kassabon / het originele aankoopbewijs wordt niet teruggestuurd aan de deelnemer.
 • Het bedrag dat wordt vergoed is de prijs die op het teruggestuurde aankoopbewijs staat vermeld.
 • Het bedrag zal worden gerestitueerd middels een overschrijving en binnen een termijn van 20 dagen vanaf de ontvangst van het pakket in ons magazijn.
 • Het bedrag zal worden gerestitueerd in euro of Zwitserse franken, al naargelang de valuta op de kassabon / het aankoopbewijs.
 • Medewerkers van Laurastar kunnen niet van deze aanbieding gebruikmaken.
 • Laurastar behoudt zich het recht voor om aanvragen of terugvorderingen die niet aan deze Toepassingsvoorwaarden zijn uit te sluiten.
 • De beslissing van Laurastar over alle aspecten van de actie is definitief.
 • De verzamelde gegevens zijn noodzakelijk voor de behandeling van uw dossier en zullen uitsluitend in het kader van de actie “100 dagen garantie – niet tevreden, geld terug” worden gebruikt, tenzij u heeft ingestemd met het toesturen van informatie over alle nieuwtjes en promotionele acties. Uw gegevens zullen worden verwerkt en verzameld door LAURASTAR SA, Route de Montreux 149, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland. Uw gegevens worden gedurende 10 jaar bewaard, indien ze in dit kader zijn verzameld.
 • De promotor van dit aanbod is LAURASTAR SA, Route de Montreux 149, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland.
 • Voor meer informatie kunt u terecht bij uw verkooppunt.

* Neem voor het terugsturen van het apparaat via onderstaande gegevens contact op met de klantenservice van Laurastar SA: