Ter bescherming van u en uw naasten

Dagelijkse natuurlijke hygiëne

Met meer dan 40 jaar ervaring en innovatie, steunt Laurastar op een uitzonderlijke stoom: de Dry Microfine Steam (DMS). Laboratoriumtesten hebben aangetoond dat deze stoom unieke verzorgende capaciteiten heeft en materialen op natuurlijke wijze kan zuiveren. Op basis van deze expertise wil de Zwitserse groep de wereldwijde referentie worden op het gebied van dagelijkse hygiëne. Zo is Lab-L ontstaan, een onderzoeks- en voorlichtingsplatform dat wordt ondersteund door een wetenschappelijke commissie. Het platform bestaat uit wetenschappelijke deskundigen en wordt voorgezeten door Dr. Recchia en heeft als doel concrete antwoorden te geven op de wereldwijd groeiende gezondheidsvraagstukken van onze eeuw.
Lamarque Article 1
Hygiëne vormt de kern van al onze uitdagingen

Innoveren

Lab-L heeft als missie de gemeenschap innoverende, betrouwbare en effectieve oplossingen te bieden voor de groeiende problemen die wij ondervinden op het gebied van hygiëne en gezondheid. Lab-L, een echt laboratorium van ideeën, plaatst de problemen in perspectief, identificeert geldige wetenschappelijk antwoorden en gaat transparant en objectief te werk.
Meer dan woorden, feiten

Aantonen

Lab-L steunt op de medische en wetenschappelijk expertise van zijn leden. Het platform onderzoekt zorgvuldig en op ethische wijze objectieve en transparante bewijzen betreffende prestaties en de veiligheid van de aanbevolen oplossingen en stelt deze ter beschikking. Lab-L heeft als doel een betrouwbare referentie te worden voor iedereen die zich vragen stelt over het onderwerp hygiëne.
Homepage article right image
Lamarque Article 1
Dagelijkse hygiëne vernieuwd toepassen

Voorlichten

Al meerdere decennia is hygiëne verbonden met lichamelijke verzorging en schoonheid, zonder noodzakelijkerwijs gekoppeld te worden aan preventie. Lab-L, een plaats voor informatie over en bewustwording van hygiëne. Met als missie uit te leggen hoe eenvoudige handelingen van natuurlijke en milieuvriendelijke hygiëne toe te passen om de gezondheid dagelijks te beschermen.
De uitdagingen van morgen aangaan

Monitoren

Omdat het hebben van een voorsprong altijd waardevol is, werkt Lab-L met een eenheid van monitoring en analyse. Deze eenheid heeft als missie te anticiperen op de gezondheidsuitdagingen van morgen, de voortgang te volgen van wetenschappelijke kennis en van de trends op het gebied van gezondheid. De preventieve oplossingen worden hierdoor alleen maar krachtiger.
Homepage article right image