WASBEURTEN OP LAGE TEMPERATUUR DODEN MICROBEN NIET. DE DMS-STOOM VAN LAURASTAR WEL.

Microben worden gedood wanneer ze langere tijd worden blootgesteld aan temperaturen hoger dan 60°C. Een wasbeurt in de machine op lage temperatuur is dus onvoldoende om ze te verwijderen. Een wasbeurt op 30°C doodt slechts 10% van de microben die zo zelfs na het wassen dragers van ziekten blijven.
De Dry Microfine Steam (DMS)-stoom van Laurastar overstijgt 100°C. Volgens onderzoek van het laboratorium Scitec verwijdert deze stoom in slechts enkele seconden microben, bacteriën en mijten en maakt textiel langdurig gezond.
Homepage article right image


ALLE PRODUCTEN VAN LAURASTAR ZIJN UITGERUST MET DMS-STOOMLamarque Article 1

UW JASSEN WORDEN ZELDEN GEWASSEN, MAAR ZIJN GROTE BESMETTINGSBRONNEN

Zoals de WHO ons eraan herinnert, kunnen verschillende virussen en bacteriën zich via textiel verspreiden.

Reinigen met de stoom van Laurastar is een ontsmettingshandeling na contact buiten, maar zeker ook een preventieve handeling, met name na een dag met meerdere mensen of in het openbaar vervoer.


UW WAS BEVORDERT HET OVERDRAGEN VAN ZIEKTEN, TENZIJ DEZE GRONDIG IS GEREINIGD

Babywas, kinderkleding, keukentextiel en handdoeken zijn ware nesten van microben. Wassen op lage temperatuur bevordert de overdracht van bacteriën van de ene was naar de andere. Meng uw kleding dan ook niet met die van kinderen, hun favoriete speeltje en keukendoeken! Onderzoek toont aan dat op 25% van de doeken uit gezinnen, representatief voor de maatschappij, de bacterie Escherichia coli is gevonden, een darmbacterie.

Reiniging van de was met DMS-stoom is een natuurlijke oplossing, zonder chemische producten en perfect geschikt voor textiel dat direct in contact is met de huid, maar ook voor knuffels en jassen.
Homepage article right image


Lamarque Article 1

LUCHTWEGALLERGIEËN WORDEN EEN STEEDS GROTER MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM

Het aantal luchtwegallergieën is in de laatste decennia aanzienlijk gestegen. Alle epidemiologische onderzoeken uitgevoerd in Zwitserland (Sapaldia, Scarpol), Europa (ECRHS) of in de wereld (ISAAC), hebben aangetoond dat de aanwezigheid van allergische infecties (bindvliesontsteking, astma, eczeem) in de laatste 30 jaar bijna verdrievoudigd is.
Met de DMS-stoom van Laurastar kan 100% van de mijten worden verwijderd die verantwoordelijk zijn voor allergieën.


UNIEKE TECHNOLOGIE EN UNIEKE STOOM

De producten van Laurastar maken een professionele technologie beschikbaar voor particulieren.
Video1


Onze stoom is hygiënischEEN WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECTIVITEIT

Micro-organismen, microben, bacteriën en allergenen worden niet gedood door wassen op lage temperaturen. Gelukkig zorgt Laurastar voor u. Scitec Research SA, een onafhankelijk Zwitsers laboratorium, heeft een onderzoek geleid waaruit de effectiviteit van de hygiënische Laurastar-stoom is gebleken. Dankzij de hoge temperatuur, de penetratie tot in de vezel en de kracht, zuivert de Laurastar-stoom uw kleding en alle andere textielen uit uw huishouden effectief, natuurlijk en duurzaam.
Video1


Lamarque Article 1

WAAROM ZIJN MICROBEN NIET BESTAND TEGEN DE TEMPERATUUR VAN DE LAURASTAR-STOOM?

Micro-organismen of microben (bacteriën, virussen, mijten, schimmels) bestaan uit eiwitten die voor veel functies in deze organismen zorgen. De warmte van de DMS-stoom van Laurastar bevordert de vervorming (afbraak) van de eiwitten die hierdoor hun functie verliezen waardoor de microben inactief of gedood worden.

De temperatuur en de tijd die nodig is om een microbe inactief te maken, kan per organisme variëren afhankelijk van zijn eigen weerstand tegen warmte. Maar hoe hoger de temperatuur, hoe minder tijd er nodig is om de microbe inactief te maken.

De meeste eiwitten worden afgebroken vanaf 41 graden Celsius.