Een doeltreffende en natuurlijke preventieve oplossing

De DMS-stoom tegen schimmels

De meeste microscopische schimmels zijn onschadelijk, sommige zelfs nuttig. Slechts ongeveer honderd daarvan kunnen voor problemen zorgen en infecties zoals schimmelaandoeningen veroorzaken. Volgens verschillende onderzoeken, waaronder die van de WHO, bouwen schimmels die schadelijk zijn voor de mens steeds vaker weerstand op tegen schimmeldodende middelen. Vanwege de groeiende moeilijkheid om van schimmels af te komen, wordt het essentieel om over te gaan op preventie om hun verspreiding te voorkomen. De DMS-stoom van Laurastar is een doeltreffende en natuurlijke oplossing. De stoom, die wordt voortgestuwd op een temperatuur die 160 °C kan bereiken, verwijdert tot 99,999% van de schimmels van het type Candida Albicans.
De DMS-technologie van Laurastar begrijpen
Indringers die niet altijd goedaardig zijn

De heerschappij van de schimmels

Er bestaan meer dan 200.000 soorten schimmels die medisch relevant zijn. Deze microscopische organismen zijn slechts een tiental micrometers groot, zeg maar tien keer kleiner dan een haar. Ze leven meestal in evenwicht met de mens. Sommige soorten leven samen met bacteriën en vormen zo de microbiota. Ze maken 10% van de darmflora uit en spelen een cruciale rol in de gezondheid van de mens. Toch kunnen zo'n honderd van deze micro-organismen de mens nadelig beïnvloeden, met name personen met een verzwakt immuunsysteem. (Schimmelinfecties zijn elk jaar verantwoordelijk voor de dood van meer dan 1,5 miljoen mensen wereldwijd.) Infecties door schimmels en gisten zijn veelvoorkomend en meestal goedaardig: ze beïnvloeden de hydratatie, de pH-waarde, de concentraties van voedingsstoffen of de bacteriële samenstelling van de huid en de slijmvliezen. Hun ontwikkeling tot een schimmelinfectie wordt bevorderd in vochtige zones, vooral op plekken met een hoge mate van transpiratie: de lies, oksels, interdigitale zones, wonden en slijmvliezen. De infectie kan ingrijpend worden wanneer deze chronisch is of de bloedbaan bereikt, wat met name voorkomt bij personen met immuunstoornissen of bij zuigelingen. Dit is al vele jaren een groeiend probleem in ziekenhuizen.
Lamarque Article 1
75% van de getroffen vrouwen

Focus op Candida Albicans

De Candida Albicans is een microscopische schimmel die doorgaans goedaardig is en zich in het genitaal stelsel, het spijsverteringskanaal, de mond of op de huid bevindt. Tijdens een verzwakking van het immuunsysteem komt deze schimmel tot leven en kan een schimmelinfectie veroorzaken. Deze doorgaans goedaardige infectie kan toch complicaties teweeg brengen bij verzwakte personen.
Diabetes, stress, overmatig suiker, het gebruik van bepaalde medicijnen (waaronder de anticonceptiepil) en zwangerschap vergroten het risico op een schimmelinfectie. Hierdoor worden meer vrouwen getroffen.