Laurastar x Germanier Laurastar x Germanier

Laurastar x Germanier

Al jarenlang een belangrijke partner voor de haute couture, heeft Laurastar als missie om alle textielen, zelfs de meest kostbare, te verfraaien. Gedreven door een gemeenschappelijke zoektocht naar excellentie en innovatie, hebben Laurastar en Kévin Germanier ervoor gekozen om samen te werken om een gezamenlijke ambitie uit te drukken: het creëren van schoonheid terwijl we de wereld om ons heen behouden.

Kévin Germanier

Een jong genie in de haute couture, Kévin Germanier is een Zwitserse modeontwerper die buiten de gewaande paden wandelt. Toegewijd aan duurzaamheid, geeft hij materiaal en stoffen nieuw leven om collecties te creëren die nog opvallender zijn dan de vorige. Elk van zijn creaties getuigt van durf en uitzonderlijkheid en wordt versterkt door zijn ethische benadering. Volgens Vogue France is hij de meest veelbelovende ontwerper van onze generatie.
Kévin Germanier

De exclusieve collectie

Profiterend van de geavanceerde technologie die specifiek is voor Laurastar-producten, biedt de gezamenlijk gecreëerde capsulecollectie van Laurastar en Germanier zorgvuldig met de hand samengestelde unieke modellen, vervaardigd in het atelier uit upcyclede stukken. Deze exclusieve serie belichaamt innovatie, creativiteit, verantwoordelijk engagement en uitmuntend vakmanschap. Elk model is uniek en genummerd.
Laurastar Smart edition Germanier

Laurastar Smart Germanier Editie

Een perfecte fusie van het creatieve genie van Kévin Germanier en de uitmuntendheid van Laurastar, elk genummerd stuk belichaamt een visie waarin kunst en functionaliteit harmonieus samenkomen. De multichrome behuizing biedt kleurnuances die veranderen afhankelijk van de hoek en het omgevingslicht, waardoor het uniek wordt in uw ogen. De hoes met een ontwerp geïnspireerd op "fluid art" die de tafel bedekt, is met de hand genaaid. En om de samenwerking tussen de twee Zwitserse merken te symboliseren, bevat de Laurastar Smart Edition Germanier ook een verblindend hartvormig juweel van Germanier, samengesteld uit upcycled Swarovski-kristallen.

Ontdek nu

Laurastar Lift Germanier Editie

Samen gecreëerd met Kévin Germanier, overstijgt deze editie van de Laurastar Lift de esthetische normen. De essentie van het ontwerp wordt versterkt door multichrome tinten, die een visuele symfonie in voortdurende beweging bieden. De zoektocht naar het uitzonderlijke wordt voortgezet met een hartvormig juweel van Germanier, versierd met upcycled Swarovski-kristallen, een schitterend symbool van een samenwerking die creativiteit en duurzaamheid verenigt.
Ontdek nu
Laurastar Lift edition Germanier
"Met Laurstar deel ik niet alleen onze Zwitserse herkomst, maar ook een diepgeworteld verlangen voor schoonheid, uitmuntendheid, duurzaamheid en familiebelang. Samenwerken vinden wij dan ook vanzelfsprekend.” — Kévin Germanier

Germanier hart juweel

Geïnspireerd door de herinnering aan een van de eerste Laurastar-ijzers die zijn moeder in het Zwitserse Wallis gebruikte, putte Kévin Germanier inspiratie om dit gefacetteerde hartjuweel te creëren. Als verbindingsstuk tussen twee merken met gemeenschappelijke waarden is dit prachtige juweel samengesteld uit upcycled Swarovski-kristallen. Het is een exclusieve Germanier voor Laurastar en wordt verkocht met de Laurastar Smart Edition Germanier en de Laurastar Lift Edition Germanier.
Germanier hart juweel
Hoes edition Germanier

Hoes Germanier Editie

Het resultaat van de creatieve samenwerking tussen Kévin Germanier en Laurastar, deze exclusieve hoes vindt zijn inspiratie in de organische bewegingen van "fluid art". Met de hand genaaid in een atelier in Italië, krijgt elk stuk een tijdloze dimensie en uniek karakter. Buiten de uitstekende functionaliteit, belichaamt deze hoes een echt kunstwerk dat uw strijktafel zal transformeren.

Ontdek nu

Elk detail telt

De capsulecollectie die samen is gecreëerd door Laurastar en Germanier profiteert van de uitmuntendheid van het Zwitserse vakmanschap van Laurastar om producten van de hoogste kwaliteit te ontwerpen en te vervaardigen, in dienst van de overvloedige verbeeldingskracht van de modeontwerper. De multichrome behuizingen worden geschilderd in een atelier gespecialiseerd in luxe auto's, en de onderdelen (90% upcycled) die de genummerde eindproducten vormen, worden met de hand geassembleerd. Dit geldt ook voor de met de hand genaaide hoes en het hartvormige juweel gemaakt door het team van Kévin Germanier.

Laurastar en duurzaamheid

Sinds de oprichting zet Laurastar innovatie en uitmuntendheid in voor schoonheid en duurzaamheid. Terwijl de gecertificeerde reparatiegarantie van 10 jaar de levensduur van al uw producten waarborgt, zuivert, strijkt en verlengt de exclusieve 100% natuurlijke DMS-technologie (Dry Microfine Steam) de levensduur van uw kleding. Zo engageert Laurastar zich aan uw zijde voor een steeds mooiere en gezondere levensstijl.
Ontdek onze toewijding
Laurastar en duurzaamheid