Deskundigen met een gemeenschappelijk doel voor ogen

De wetenschappelijke commissie van Laurastar

Lab-L vertrouwt op de expertise en ervaring van de wetenschappelijke commissie van Laurastar. De commissie, die de ruggengraat van het platform vormt, vertegenwoordigt de missie en waarden van Laurastar en staat garant voor objectieve en wetenschappelijk nauwkeurige informatie. De voorzitter van de commissie is Dr. Christian Recchia, doctor in de interne geneeskundige en erkend op het gebied van gezondheidspreventie. Daarnaast is hij voorzitter van de preventie-unit van de Franse ‘Academie voor telegeneeskunde’. Hij wordt bijgestaan door een wetenschappelijk team van externe en interne personen die belast zijn met het goedkeuren van educatieve, innovatieve tools met betrekking tot hygiëne.
Lamarque Article 1
Doctor in de interne geneeskunde
Voorzitter van de preventie-unit van de Franse ‘Academie voor telegeneeskunde’

Dr
Christian Recchia

Doctor in geneeskunde, Christian Recchia is algemeen afgevaardigde van de volksgezondheidscommissie van het ziekenhuis voor hart- en vaatziekten van Adicare van de Pitié-Salpêtrière in Parijs. Hij is voorzitter van het preventieteam van de Franse ‘Academie voor telegeneeskunde’ die in 2019 in het leven werd geroepen door de medische academie. Daarnaast geeft Christian les in innovatiestrategieën op het gebied vanvoedsel en gezondheid aan de École centrale Paris en de HEC de Paris.
Adviseur in strategie
en innovatie op het gebied van gezondheid

Benoit
Recchia

Benoit Recchia, ingenieur industriële biologie van opleiding, is consultant in strategische productinnovatie. Hij begeleidt spelers in de voedingssector, de horeca, de distributie en huishoudelijke apparatuur met hun ontwikkelings- en transformatiestrategieën. Zijn expertise richt zich vooral op het gebied van innovatie en positionering voor het behoud van de gezondheid. .
Homepage article right image
Lamarque Article 1
Innovatie-expert
gericht op duurzaam welzijn

Valérie
Vuillemot

Van visie naar actie: Valérie Vuillemot, afgestudeerd aan de ESCP Europa School, is voorzitster van Endeavour Development France, waarmee ze bedrijven helpt te slagen in hun overstap naar een duurzame groei. Als ware innovatiedeskundige werkt ze vanuit een holistische benadering. Ze heeft de nodige ervaring opgedaan op het gebied van preventie in de woon- en voedingssector. Haar credo: toekomstige generaties helpen bij hun transformaties met betrekking tot maatschappij en milieu.
Wetenschappelijk adviseur

Marie
Bourel

Als wetenschappelijk adviseur voor Laurastar zorgt Marie Bourel ervoor dat de producten van Laurastar voldoen aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid en efficiëntie. Ze coördineert protocollen met laboratoria en houdt toezicht op testrapporten om de kwaliteit en prestaties van de innovatieve producten van Laurastar te garanderen. Ze beheert ook de uitgebreide documentatie met betrekking tot gezondheid en productefficiëntie voor het merk Laurastar, blijft op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en regelgevende normen, om Laurastars toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid te ondersteunen.
Homepage article right image
Lamarque Article 1
Co-CEO
Groupe Laurastar

Julie
Monney

Julie Monney is samen met haar broer Michael Monney co-directeur van Laurastar. Julie heeft een ware passie voor productinnovatie en brand management, waarmee ze het familiebedrijf een verfrissende visie op de markt te bieden heeft. Ze belichaamt de nieuwe strategische richting van het merk, voor een mooier en gezonder leven. Laurastar kan putten uit haar internationale ervaring bij grote namen als Unilever Cosmetics, Procter & Gamble en Landor Genève. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Lausanne met een bachelor in journalistiek en een bachelor in bedrijfsmanagement aan de Webster Universiteit Geneva.
Co-CEO
Groupe Laurastar

Michael
Monney

Michael Monney is co-directeur van Laurastar, samen met zijn zus Julie Monney. Michael begon als commercieel directeur, waardoor de groep kon uitbreiden tot voorbij de Zwitserse grenzen, en Laurastar internationaal te ontwikkelen in Europa, in Azië en de VS. Naast zijn liefde voor cijfers , digitale technologie en nieuwe bronnen van groei, heeft Michael een gevoel voor innovatie dat het bedrijf tot wereldwijd leider in hoogwaardige stoomsystemen maakte. Hij heeft twee masters in Business en Bedrijfskundige Informatica aan de HEC Lausanne, en heeft ervaring opgedaan bij de afdeling Financial & Consulting van Ernst & Young.
Homepage article right image