Une forêt en forme de cœur avec de la vapeur DMS émergeant, symbole de l'engagement de Laurastar pour un avenir durable. Une forêt en forme de cœur avec de la vapeur DMS émergeant, symbole de l'engagement de Laurastar pour un avenir durable.
Nieuwe mogelijkheden

Voor een duurzamere toekomst

Morgen is vandaag. We zijn vandaag lief voor de planeet met oog op morgen. Ontdek de wijze waarop Laurastar gehoor geeft aan de uitdagingen van deze tijden met het oog op een duurzamere en milieuvriendelijkere wereld: gedreven door een visie, gestuurd door verbintenissen en met meer dan 40 jaar aan concrete acties, variërend van maatregelen tegen de geprogrammeerde veroudering tot de zoektocht naar natuurlijke en betrouwbare alternatieven om het gebruik van schadelijke chemicaliën terug te dringen.Onze inzet is toegespitst op

Geprogram-meerde veroudering tegengaan

Onze innovatiedrang en Zwitserse techniek stellen ons in staat om duurzame producten aan te bieden: robuust en kwalitatief hoogstaand, uitvoerig getest en met een herstelgarantie van minstens 10 jaar. Lees meer over hoe Laurastar geprogrammeerde veroudering tegengaat, van het behoud van hulpbronnen tot afvalvermindering en een meer verantwoorde consumptie.
Geprogrammeerde veroudering tegengaan
Zwitsers natuurgebied en logo STOP — Laurastar gaat geprogrammeerde veroudering tegen met robuuste en herstelbare producten.
Laurastar DMS-stoom bestaat uitsluitend uit water, een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor hygiëne en onderhoud.
Bij ons hebt u de vrije keuze

Een natuurlijk alternatief

Duurzaamheid en een verantwoorde aanpak gaan hand in hand. Uit onze dagelijkse keuzes vloeit de mogelijkheid voort om voor producten te kiezen die milieuvriendelijk zijn. Alle kleine beetjes helpen om het verbruik van kostbare hulpbronnen, zoals water en energie, of van schadelijke en corrosieve chemicaliën terug te dringen. De Laurastar-stoom is een degelijk natuurlijk alternatief op het vlak van hygiëne en onderhoud.

Kies voor een zuivere leefomgeving met de DMS-stoom
Wij staan in voor het behoud van

Een duurzamere mode

Wij geloven in een duurzamere, respectvollere en innovatieve mode. Daarom steunen wij diegenen die onze ambitie voor een andersoortig, meer verantwoord consumptiegedrag delen. Wij steunen zowel designers als veelbelovend talent die deze waarden met ons delen. Voor ons geldt een langetermijnvisie: u kunt samen met ons de levensduur van uw kledij en voorwerpen verlengen en een "circulaire economie" bevorderen.
Kom meer te weten over onze partners
Met de DMS-stoom kunt u optimaal zorg dragen voor al uw textielsoorten en ze langer in goede staat houden
De DMS-stoom van Laurastar verwijdert 99,99% van de virussen, bacteriën en stofmijten; getest door laboratoria
Wij volgen alles nauwkeurig op

Meetbaar en controleerbaar

Laurastar-producten staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij gaan echter nog een stapje verder: wij streven niet alleen naar klanttevredenheid, maar willen ook onze vertrouwenswaardigheid extra vergroten. In het belang van ons ethisch en transparant beleid hebben wij een wetenschappelijk comité opgericht dat onderzoek verricht om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en dat alle gegevens die wij ter beschikking stellen opvolgt en bekrachtigt. Wij werken ook met onafhankelijke ISO 17025 gecertificeerde laboratoria en instituten die al onze producten meten en testen volgens vaste protocollen. Op deze manier kunnen wij consumenten voorzien van transparante, toegankelijke en inzichtelijke informatie op basis waarvan zij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Inzicht verwerven en te werk gaan met Lab-L
Wij staan voor

Gelijkheid en diversiteit

Bij Laurastar ligt de nadruk op het bevorderen van genderevenwicht op de werkvloer, op loongelijkheid tussen man en vrouw en op een werkwijze die een goede balans tussen werk en privé mogelijk maakt. Laurastar engageert zich voor een eerbiedwaardige en zorgzame werkomgeving voor haar werknemers en heeft concrete maatregelen doorgevoerd, waaronder het houden van een audit van het salaris- en loonbeleid om een eerlijke beloning voor iedere werknemer te waarborgen. In 2022 kreeg Laurastar zelfs de prijs van Le Cercle Suisse des Administratrices toegekend als erkenning voor haar inzet op het vlak van diversiteit in de ruimste betekenis van het woord. Voor de juryleden waren zowel de verdeling van gelijke kansen als de inspanningen ter bevordering van diversiteit op het werk in dit familiebedrijf doorslaggevend.
Laurastar ontving 'Le Cercle Suisse des Administratrices' voor haar inzet voor gelijke kansen en diversiteit op het werk.