VOOR EEN MOOIER EN GEZONDER LEVEN

DE DMS-TECHNOLOGIE VAN LAURASTAR

De exclusieve Dry Microfine Steam (DMS)-technologie van Laurastar werd ontwikkeld door onze Zwitserse ingenieurs.

De DMS-stoom van Laurastar wordt verwarmd tot 160°C, ver voorbij het kookpunt, en uitgestoten aan een snelheid van wel 129km/u, zo zorgen de unieke eigenschappen voor ongeëvenaarde resultaten.  Of u nu uw kleding wilt verfraaien of uw interieur wilt zuiveren, de DMS-stoom staat steeds garant voor krachtige, hygiënische prestaties die zorg dragen voor stoffen.  Deze exclusieve en natuurlijke Laurastar-technologie maakt chemische behandelingen onnodig.

Voor een mooier en gezonder leven!INNOVATIE EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

WAT IS DE DMS-STOOM?

Al bijna 40 jaar streeft Laurastar ernaar om de technologie, die tot nu voorbehouden was voor professionals, ook beschikbaar te maken voor particulieren. De DMS-stoom (Dry Microfine Steam) van Laurastar is een extreem krachtige technologie die in 3 fases tot stand komt.

Lamarque Article 1
FASE 1

HET ONTSTAAN VAN DE DMS-STOOM

DMS is zoveel meer dan water dat in stoom verandert. Bij de DMS zal de stoom het kookpunt overstijgen. De ingenieurs van Laurastar hebben een verwarmingssysteem ontwikkeld dat een veel hogere temperatuur bereikt dan de norm en bovendien ook uitzonderlijke eigenschappen bezit. Hoe is dat mogelijk? Dankzij het constante volume binnenin het verwarmingssysteem. Door de hitte zullen de watermoleculen die in stoom veranderen steeds sneller gaan bewegen. Hierdoor zal de druk aanzienlijk oplopen. Zo overstijgt de temperatuur het kookpunt en wordt uiteindelijk 160°C bereikt.
Op deze manier zal de stoom, omgevormd tot gas, voor een eerste keer thermische energie bevatten. Bovendien komt er bij dit proces ook een destillatie aan te pas waardoor enkel het water kan ontsnappen uit het verwarmingssysteem en eventuele onzuiverheden achterblijven.
FASE 2

EEN INGENIEUS STOOMCIRCUIT

De DMS-stoom van Laurastar volgt een precies parcours doorheen onze apparaten. Onze ingenieurs hebben dit minutieus uitgedacht opdat de stoom zijn initiële kracht en maximale energie tot het einde behoudt. Zo kunnen we een snelheid en hitte garanderen die ver boven het marktgemiddelde liggen. Bij het inschakelen wordt de stoom aan een indrukwekkende snelheid uit het verwarmingssysteem gestuwd, waardoor de tot gas omgevormde watermoleculen een uitzonderlijke kracht krijgen.
Homepage article right
                image

De stoom wordt nogmaals opgewarmd en gedroogd om dan aan een snelheid van wel 129 km/u het apparaat te verlaten. De oorspronkelijke kracht laat zich onmiddellijk opmerken en werkt op het maximale energieniveau, om perfect te steriliseren, strijken en ontkreuken. In onze IGGI hygiënische stomer wordt de stoom gelijk bij het aanmaken alweer vrijgegeven, waardoor de oorspronkelijke kracht behouden blijft.

Lamarque Article 1
FASE 3

DE KRACHT VAN DE DMS-STOOM

De kracht van de Dry Microfine Steam ontstaat uit de watermoleculen die worden omgevormd tot gas waarvan de buitengewone energie en het uitzonderlijke volume zich perfect verspreiden in textiel en tot in de kern van de vezels doordringen. De opgehoopte warmte en energie zetten daar uit, waardoor bacteriën diepgaand verwijderd worden, de vezels weer op hun plaats komen en de stoffen hun oorspronkelijke volume terugkrijgen.  De DMS-stoom is een betrouwbare oplossing voor zuiveren, ontkreuken en strijken waar geen chemicaliën aan te pas komen.

De kwaliteit van het resultaat is ook duurzamer: doordat het gaat om puur gas, bevat de stoom geen enkele watermolecule. Terwijl de stof droog blijft en niet opnieuw gaat kreuken, zullen de micro-organismen zich niet verder voortplanten. Dankzij de snelheid en de energie verspreidt de krachtige DMS-stoom van Laurastar zich ook zeer gelijkmatig over voorwerpen, niet-poreuze materialen en gladde oppervlakken. De stoom past zich perfect aan alle vormen aan en dringt door tot in alle hoeken en gaten. Deze kracht staat garant voor een betrouwbare en complete zuivering.
UEEN EENVOUDIGE BELOFTE

KRACHT, VERZORGING EN HYGIËNE

Zoals hierboven vermeld en dankzij de exclusieve Laurastar-technologie, beschikt de DMS-stoom over unieke eigenschappen die ongeëvenaarde resultaten opleveren: ideaal om uw kleding weer te laten schitteren of om uw interieur te reinigen. De beloftes van DMS zijn eenvoudig: krachtige en hygiënische resultaten die zorg dragen voor materialen. Deze natuurlijke technologie maakt chemische behandelingen overbodig. Voor een mooier en gezonder leven!

DESINFECTIE
Volgens de tests uitgevoerd door meerdere onafhankelijke wetenschappelijke laboratoria met ISO-norm 17025 is de DMS-stoom de enige die 100% van de mijten, bedwantsen, luizen, motten en neten én tot >99.999% van de bacteriën, virussen en schimmels (Candida albicans) verwijdert. Het is ook doeltreffend voor het verwijderen van onaangename geurtjes en dierlijke allergenen.

Lamarque Article 1

PRESTATIE
De krachtige, snelle DMS-stoom verspreidt zich snel en garandeert een perfect resultaat in de helft van de tijd.  De DMS-stoom is een belangrijke troef: in de strijkstand zorgt het voor een onberispelijke stijl zonder enige moeite, in de desinfectiestand biedt het een perfecte hygiëne.

Lamarque Article 1

VERZORGING
De natuurlijke DMS-stoom respecteert en draagt zorg voor alle materiaalsoorten. Het reinigt stoffen en doet ze weer opleven, maar desinfecteert ook voorwerpen zonder ze te beschadigen. Materialen worden op milde en gezonde wijze gereinigd waardoor ze weer gaan schitteren als voorheen, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen.

Lamarque Article 1DE DMS-STOOM VAN LAURASTAR

VOOR EEN GEZONDER LEVEN

Textiel en leefruimtes zuiveren, het is een hele uitdaging! Sommige dingen die u wilt reinigen, passen jammer genoeg niet in de wasmachine. En de zaken die wel in de wasmachine passen, kunnen mogelijk niet worden gewassen op een hoge temperatuur, wat essentieel is voor een grondige reiniging. Door te wassen op minder dan 60°C, worden bacteriën en microben niet gedood. Chemische alternatieven kunnen hier de oplossing vormen, maar ze kunnen echter ook uw gezondheid en het milieu schaden. Er bestaat een natuurlijk en eenvoudig middel waarmee we het gebruik van chemicaliën kunnen vermijden: stoom! Het is geschikt voor alle materialen en oppervlakken. Zoals aangeven in de technologie-paragraaf, weten we dat een krachtige en gecertificeerde technologie zoals de DMS-stoom van Laurastar op natuurlijke en betrouwbare manier materialen kan desinfecteren, zonder negatieve gevolgen te hebben voor de gezondheid en het milieu.Video1
DE DMS-STOOM

GAAT DE STRIJD AAN MET MICROBEN

De DMS-stoom van Laurastar is een natuurlijke oplossing om uw gezondheid en die van uw naasten te beschermen. Stoomsterilisatie vermindert het risico op bacteriële infecties, virale infecties en verkleint de kans op het ontwikkelen van schimmelinfecties. Het garandeert een snelle, doeltreffende sterilisatie zonder chemicaliën. Het desinfecteert alle materialen en oppervlakken grondig, tot in alle hoekjes en gaatjes. De stoom werd gecertificeerd door wetenschappelijke laboratoria en gaat de strijd aan met alle soorten microben: bacteriën, virussen en schimmels.
Homepage article right
                      imageLamarque Article 1
DE DMS-STOOM

VOORKOMT ALLERGIEËN

Alle huishoudens worden hiermee geconfronteerd: het gaat vooral om personen met ademhalingsproblemen zoals allergieën en astma, maar ook personen die gevoelig zijn voor de micro-organismen en allergenen aanwezig in stof, op meubels en persoonlijke spulletjes, maar vooral ook op onze matras. De behoefte aan een gezond huis, een soort beschermende cocon, is groter dan ooit. Door uw huis met de DMS-stoom van Laurastar te reinigen, verwijdert u 100% van de mijten en >97,7% van de dierlijke allergenen, waardoor u allergieën kunt voorkomen. Deze natuurlijke oplossing is erg doeltreffend om onder andere personen die lijden aan allergieën of astma te verlichten, maar ook om te voorkomen dat baby’s en kleine kinderen overgevoelig worden aan bepaalde stoffen.
DE DMS-STOOM

VOORKOMT INVASIES VAN SCHADELIJKE INSECTEN

Samenleven met bepaalde insecten wordt pas echt problematisch wanneer het gaat om een invasie van insecten. In dat geval kunt u er zich maar moeilijk van ontdoen. Voorkomen is beter dan genezen, ook wanneer het gaat om een werkelijke plaag. Het gebruik van de DMS-stoom van Laurastar is een noodzakelijke preventieve, hygiënische handeling. 100% van de schadelijke insecten zoals bedwantsen (de eitjes en de volgroeide insecten), kledingmotten, luizen en neten worden verwijderd. De DMS-stoom kan ook worden gebruikt om deze schadelijke insecten zonder chemicaliën uit uw koffers en zakken te verwijderen wanneer u bijvoorbeeld terugkomt van vakantie, maar kan ook worden gebruikt op matrassen, hoofdkussens, tapijten, gordijnen, sofa’s, mutsen, helmen, enz.
Homepage article right
                      imageDE DMS-STOOM VAN LAURASTAR

VOOR EEN MOOIER LEVEN

Dankzij de professionele perstechnologie van de DMS-stoom, aanvankelijk ontwikkeld door Laurastar voor de grote modehuizen, behouden stoffen hun schoonheid. De milieuvriendelijke oppervlaktewerking van stoom is ook effectief in het hart van de vezels en maakt hen gezonder en mooier.

De beweging, het materiaal, het goed vallen van een kledingstuk: het zijn de details die het verschil maken. Om ervoor te zorgen dat de stof uw elegantie versterkt en voor een magisch resultaat zorgt, beheerst Laurastar stoom en warmte. Een unieke knowhow geconcentreerd in een steeds eenvoudigere beweging en een uitzonderlijke werking: de stoom van Laurastar verwijdert vouwen in één enkele beweging.

Lamarque Article 1
PERFECTE RESULTATEN

IN DE HELFT VAN DE TIJD

Voor Laurastar is het niet voldoende om uw meest kostbare stoffen op ongeëvenaard zachte wijze te kunnen reinigen. Strijken en ontkreuken was nog nooit zo simpel, dankzij de unieke expertise én de DMS-technologie. De Dry Microfine Steam garandeert vlekkeloze en langdurige resultaten, zonder enige moeite.

De DMS-stoom van Laurastar is bovendien krachtig genoeg om met één enkele beweging prachtige resultaten te verkrijgen. De DMS-technologie levert een constante stoom op hoge temperatuur. Terwijl de stoom door de stof heen trekt en deze tegelijk reinigt en meer volume geeft, worden ook de vezels over de gehele dikte van het materiaal gefixeerd. Zo wordt de sterke belofte van perfecte resultaten in de helft van de tijd, een belofte erkend door de mode-industrie, waargemaakt.

OORSPRONKELIJKE INTEGRITEIT VAN MATERIALEN

BEHOUD EN RESPECT

De DMS-stoom van Laurastar draagt zorg voor uw kleding en zorgt ervoor dat ze weer schitteren in alle schoonheid. Alle textielsoorten krijgen op natuurlijke en zorgvuldige wijze meer volume, zelfs delicate stoffen zoals (angora)wol. Kledingstukken die niet kunnen worden gewassen of gestreken, krijgen hun oorspronkelijke schoonheid terug zonder dat u naar de droogkuis hoeft te gaan.

Chemische producten die worden gebruikt om oppervlakken of persoonlijke voorwerpen te desinfecteren, hebben vaak een agressieve en corrosieve werking. Na verloop van tijd en na herhaaldelijke schoonmaakbeurten zullen ze het materiaal aantasten. De DMS-stoom is even doeltreffend en kan dan ook als alternatief hiervoor worden gebruikt, zonder de fysieke integriteit van oppervlakken en voorwerpen aan de tasten.

Homepage article right
                           image
STOOM STAAT VOOR EEN DUURZAME AANPAK

EEN KLEINERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Stoomreiniging verlaagt drastisch het gebruik van chemische producten om uw wasgoed of persoonlijke voorwerpen te reinigen, waardoor tegelijkertijd ook uw ecologische voetafdruk wordt verkleind. Op deze manier hoeft u minder heet te wassen en kunt u ook het aantal wasbeurten in de machine verminderen, waardoor uw kledingstukken tegelijkertijd langer mooi blijven en langer meegaan.

Er bestaat een natuurlijk middel om uw huis te reinigen en zorg te dragen voor uw wasgoed, zonder uw toevlucht te nemen tot chemicaliën: stoom! Het is geschikt voor alle soorten textiel en materiaal, op voorwaarde dat ze water- en hittebestendig zijn. Materialen worden tot in de kleinste hoekjes en gaatjes gedesinfecteerd. De DMS-stoom van Laurastar is een respectvol, praktisch en bovenal doeltreffend alternatief om uw huis mee te onderhouden.

Video1
AL ONZE PRODUCTEN ZIJN UITGERUST MET DE DMS-STOOM

ONTDEK HET LAURASTAR-ASSORTIMENT