Twee konijnen met Amigurumi-haakpatroon op een stoel in een perfect hygiënische luxeflat. Twee konijnen met Amigurumi-haakpatroon op een stoel in een perfect hygiënische luxeflat.
Laurastar

Een mooier en gezonder leven

Zorg dragen voor zowel uw kleding als uw woning en tegelijk hun goede en hygiënische staat te garanderen, dat is wat wij als Zwitsers familiebedrijf al meer dan 40 jaar doen. Wij zijn Laurastar. Wij doen er alles op aan om het leven van alledag mooier te maken eb om u en uw naasten te beschermen door een proper en gezonde leefomgeving in huis mogelijk te maken. Laurastar is dé specialist op het gebied van innoverende en hoogwaardige stoomsystemen, met onder meer de unieke stoomtechnologie Laurastar Dry Microfine Steam (DMS). Wij gaan geprogrammeerde veroudering tegen en stellen alles in het werk opdat u aan de hand van onze producten alle stoffen, voorwerpen en oppervlakken in huis jarenlang mooi en zuiver kunt houden.Over ons

Een Zwitsers familiebedrijf

Laurastar is bovenal een familieverhaal. Het begon in 1980 met Jean Monney, een Zwitserse ondernemer met een visie. In 2019 namen zijn kinderen Julie en Michael Monney het bedrijf over als co-CEO's. Sindsdien zetten zij hun vaders visie op innovatie, design, kwaliteit en passie voort. Tegenwoordig is het Zwitserse familiebedrijf gevestigd in Châtel-St-Denis, Fribourg. Het is uitgegroeid tot de wereldleider in hoogwaardige stoomsystemen en zet zich elke dag in om uw leven mooier en uw huis gezonder te maken.
ONTDEK ONS MERKVERHAAL
Laurastar-logo met Zwitsers design en techniek, alles-in-1 strijksysteem, een gelukkige familie Monney met berglandschap.
Hoogwaardige stoom- en strijktechnologie van het Zwitserse familiebedrijf Laurastar met ruim 40 jaar ervaring.
Wat doen wij?

Meer dan 40 jaar ervaring

De Zwitserse groep streeft naar uitmuntendheid en innoveert onophoudelijk om de grenzen van perfectie te verleggen en nieuwe exclusieve technologieën te creëren. Kwaliteit, precisie en een smaakvol design: met Laurastars producten bekomt u uitzonderlijke resultaten die een heuse draai geven aan het leven van alledag.

ONTDEK ONZE TECHNOLOGIEËN
Wat doen wij?

Uitmuntendheid tot uw dienst

Alle Laurastar-producten vinden hun kracht in erkende en bewezen kwaliteiten: uitzonderlijke stoom, een bekroond, gebruiksvriendelijk en ergonomisch vormgegeven design. Zij weerspiegelen diezelfde uitmuntende Zwitserse techniek van waaruit zij voortvloeien. Ontdek ons aanbod aan producten die uw dagelijkse leven op duurzame wijze verbeteren en mooier maken: strijken, desinfecteren van textiel, voorwerpen en oppervlakken, van de kleinste babyspullen tot de hele woning.
Ons geheim?

De krachtige DMS-stoom

De Dry Microfine Steam (DMS), een exclusief door onze ingenieurs in Zwitserland ontwikkelde Laurastar-technologie, is het resultaat van 40 jaar ervaring. Alle producten van Laurastar beschikken over deze exclusieve technologie. Deze stoom werkt doelgericht in op alle materialen, zelfs de meest delicate, en telt talloze unieke kwaliteiten: de topper op het vlak van prestaties, textielverzorging en hygiëne. Dankzij dit natuurlijke en milieuvriendelijke alternatief wordt het gebruik van chemische middelen vermeden. Voor een gezondere leefomgeving. Voor een mooier leven.
Ontdek het geheim achter onze DMS-stoom
Onze beweegredenen

Om het leven van alledag mooier te maken

Met Laurastars DMS-stoom herwinnen alle textielsoorten hun oorspronkelijk schoonheid. De milieuvriendelijke oppervlaktewerking van stoom is ook effectief in de kern van de vezels en maakt hen gezonder en mooier. Het maakt alle soorten textiel op natuurlijke en met de allergrootste zorg voller, waaronder de meest delicate stoffen zoals (angora)wol. Ook fixeert deze stoom de vezels, waardoor ze over de gehele dikte van de stof mooi op hun plaats gehouden worden. De DMS-stoom is even doeltreffend en kan dan ook als alternatief worden gebruikt, zonder de fysieke integriteit van oppervlakken en voorwerpen aan de tasten. Laurastar beheerst de kunst van stoom en warmte en biedt u als geen ander een magische belevenis aan die uw leven voorgoed mooier zal maken. De unieke expertise van Laurastar zit vervat in alsmaar eenvoudiger te hanteren oplossingen die uitzonderlijke prestaties opleveren.
Het verschil zit 'm in de details
Elegante vrouw die op natuurlijke, doeltreffende wijze zorg draagt voor textiel met de DMS-technologie van Laurastar.
Moeder houdt haar baby vast in een propere en gezonde leefomgeving dankzij de Laurastar DMS-stoom
Onze beweegredenen

Voor een zo gezond en proper mogelijke leefomgeving, voor uzelf en voor familie en vrienden

Het aanhouden van een goede hygiëne en het aannemen van de juiste leefgewoonten, zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Was u reeds bekend met het feit dat de Dry Microfine Steam een natuurlijk en duurzaam alternatief is om tot een goede hygiëne in huis te komen? De stoom oefent een zuiverende, desinfecterende en verfrissende werking uit op alle oppervlakken, materiaal- en textielsoorten, en vermindert vieze geurtjes zonder dat hier chemicaliën aan te pas komen. De door onafhankelijke ISO 17025 gecertificeerde laboratoria uitgevoerde wetenschappelijke tests staven de doeltreffendheid van de DMS-stoom van Laurastar. Dankzij de natuurlijke DMS-stoom wordt het risico op infecties en ziektes beperkt en worden allergieën verlicht. Een betrouwbare oplossing zonder chemicaliën voor al wie een gezondere leefomgeving nastreeft.

Wetenschappelijk bewezen resultaten
Hoe spelen wij dit klaar?

Op verantwoorde en duurzame wijze

Repect voor elkaar, het milieu en onze planeet; daar draait het bij Laurastar om. Daar draait het bij Laurastar om. Op die manier dragen wij een steentje bij. Dit familiebedrijf bevordert niet alleen diversiteit en inclusie, maar hanteert ook een personeelsbeleid waarin gelijkheid en persoonsontwikkeling centraal staan. Samen kunnen we geprogrammeerde veroudering tegengaan door stevige, kwalitatieve en herstelbare producten aan te bieden, die zodanig ontworpen worden dat ze een heel leven lang kunnen meegaan. Daarnaast willen wij ook bijdragen tot een duurzamere wereld. Wij doen dit door een doeltreffend alternatief voor chemische producten aan te bieden: de Dry Microfine Steam, een natuurlijke technologie die vervat zit in al onze producten. Met deze unieke stoom herwinnen voorwerpen en kledingstukken hun oorspronkelijke schoonheid, wat tot een langere levensduur leidt. Om onze wereld in stand te houden. Om u en uw naasten te beschermen.

Laten we ons samen inzetten