Hebt u weinig tijd?

U bent niet de enige. Heel wat mensen hebben vandaag tijd tekort. Hun agenda zit niet alleen vol met allerlei verplichtingen maar ook met activiteiten in de vrije tijd: culturele activiteiten, een avondje uit met vrienden, sporttornooien van de kinderen, het controleren van sociale media ... Het draait dus allemaal om prioriteiten ... en organisatie! We leggen u graag uit hoe u in twee minuten een hemd kunt strijken om er onberispelijk uit te zien en niet voortdurend te moeten herhalen dat u geen tijd hebt.

Hoe gaat u te werk

Lamarque Article 1

n°1

Begin met de kraag: leg hem plat op uw strijkplank en ga er zorgvuldig met het strijkijzer over.

Lamarque Article 1

n°2

Trek vervolgens de schouders één na één over het afgeronde deel van de strijkplank. U zult zien dat het ervoor gemaakt is! De stof wordt autmotisch strak getrokken zodat u makkelijk met het strijkijzer langs de naden kunt.

Lamarque Article 1

n°3

Leg vervolgens elke mouw op de strijkplank. Zorg ervoor dat de onderste lagen stof strak liggen om valse vouwen aan de onderkant te voorkomen. Strijk de mouwen en ga goed langs de randen van de stof.

Lamarque Article 1

n°4

Leg het hemd omgekeerd op de strijkplank en strijk eerst de boord met de knopen en vervolgens de rest van het hemd.

Lamarque Article 1

n°5

Hang uw hemd tot slot op een kleerhanger. Hebt u de tijd gemeten?

Het belang van de juiste uitrusting

Voor een perfect resultaat in de helft van de tijd, kunt u vertrouwen op de alles-in-één strijksystemen van Laurastar. Het geheim? De combinatie van een actieve strijkplank - met een aanzuig- en blaassysteem - een stoomgenerator en een professioneel strijkijzer. Zo kunt u uw kledingstukken in de juiste positie leggen om valse vouwen te voorkomen. U kunt uw hemd horizontaal strijken op de strijkplank of verticaal als het aan een kleerhanger hangt. Sommige modellen werken met slechts één temperatuur zodat u het strijkijzer zelf niet moet gaan afstellen. Onze stoom respecteert alle stoffen, zelfs de meest delicate. Dankzij de kracht en de hygiënische eigenschappen van de DMS-hogedrukstoom van Laurastar kunt u eenvoudig uw kleding onderhouden en ze op een natuurlijke manier zuiveren en onaangename geurtjes verwijderen.
Herontdek het plezier van strijken
Lamarque Article 1

Een tip voor kinderkleding

Kinderkleding is kleiner waardoor ze vaak een stuk moeilijker te strijken is. We raden u aan om enkel met de tip van de zool en stoom te werken. Wist u dat u de kleding ook zuivert door ze te strijken? Handig als u weet dat de rompertjes van baby's in contact komen met hun luiers en dat u niet altijd de mogelijkheid hebt om ze op 60°C te wassen om alle bacteriën te doden.