Hoe verrast u hem ten minste een beetje voor vaderdag?

Vaderdag, dat is super, maar elk jaar weer dezelfde vraag: hoe verras ik hem? U hebt alles al geprobeerd. Of bijna alles. Een dure wijn, restaurants met een ster, stijlvolle stropdassen, enz. Dat vond hij uiteraard leuk, maar het is moeilijk om steeds met iets nieuws te komen. Het is geen feest meer maar een strijd. Maar dat betekent niet dat we het hoofd moeten laten hangen. Kies een high tech-cadeau. Dat vindt hij fantastisch (hij zet altijd de computer aan) en dat houdt hem jong en modern (dat vindt hij ook fijn). En bovendien verandert dat constant. Weet u er niet veel vanaf? Dat is geen probleem. Ontdek onze selectie ideeën. Er zit er vast één tussen die goed bij hem past.
Idee nr. 1

stuur hem naar buiten

Vorig jaar hebt u hem een elektrische fiets gegeven. Maar hij blijft maar achter zijn computer zitten. De wandeling naar de computer toe is toch echt te kort. De oplossing is een verbonden koptelefoon voor fietstochten. En zo slaat u twee vliegen in één klap. Hij vindt zijn cadeau fantastisch, dat van dit jaar en van vorig jaar.
Homepage article right image
Idee nr. 2

geef hem een beetje intelligentie

We zijn nooit te slim. De grote truc dit jaar is de ontwikkeling van alles wat met artificial intelligence te maken heeft. Luidsprekers en stemgestuurde assistenten zijn al volop verkrijgbaar, maar de technologie maakt enorme sprongen. En iemand (of een machine in dit geval) hebben die alles doet wat hij zegt, dat kan hij alleen maar leuk vinden.
Homepage article right image
Idee nr. 3

geef hem een horloge die niet de tijd aangeeft

Het verbonden horloge is een echt mode-object en een gecondenseerde versie van onze smartphones en zelfs van onze computers. In slechts enkele jaren is het aanbod explosief gestegen met een groot aantal goede opties voor alle soorten gebruik en budgetten. En tegenwoordig zijn de functies van deze accessoires niet meer beperkt tot het aangeven van de tijd en zich te koppelen aan onze mobiele telefoons. Het verbonden horloge is een uitstekend high tech-cadeau en is een echte buddy geworden in ons dagelijks leven, die meerder gegevens verzameld voor informatieve doeleinden.
Homepage article right image
Idee nr. 4

geef hem de laatste nieuwe technologie

Let hij op zijn uiterlijk? Ziet hij er altijd uit om door een ringetje te halen, zelfs als hij gewoon een T-shirt aan heeft? Verras hem. Introduceer het strijken bij hem. Met de Smart van Laurastar is niet alleen het resultaat perfect, maar het is tevens het eerste verbonden stoomsysteem. De Smart heeft een persoonlijke coach om hem de basis te leren van het strijken met behulp van de mobiele app. Daarnaast is het ook een zeer origineel cadeau. Hij zal het fantastisch vinden.
Nu kopen
Homepage article right image
Idee nr. 5

stuur hem weer terug naar zijn kindertijd

Laat hem het genot van het steppen (weer) ontdekken. Maar dan elektrisch. Deze productcategorie is misschien niet nieuw, maar in 2018 is de categorie echt doorgebroken, mede dankzij de tour operators. In 2019 is het de must-have voor iedereen in de stad die zich respecteert en die het milieu hoog heeft.
Homepage article right image
Idee nr. 6

leer hem vliegen

Drones zijn al meerdere jaren een echte gadget, de prestaties ervan blijven zich echter verbeteren. Het ideale middel om achter over te leunen en in hoogte te winnen waarbij hij geniet van prachtige landschappen (of van het huis gezien van bovenaf). Hij voelt zich zo vrij als een vogel, zelfs als hij hoogtevrees heeft.
Homepage article right image