Het mogen bijstaan van een hoop enthousiaste en jonge artistiekelingen is een geweldig boeiende ervaring. Laurastar werkt al jaren samen met modestylisten en modehuizen om als geen ander de couturestoffen op te luisteren! Het verbaast dan ook niet dat het uitzendteam achter het Netflix-programma ‘Next in Fashion’ Laurastar als samenwerkingspartner heeft uitgekozen. Op de set gebruiken de stylisten maar liefst 11 systemen uit het Laurastar Smart-assortiment.
Laurastar in Netflix’s Next in Fashion: now that’s Smart!

Wanneer de modewereld zich bij realityshows voegt

Dit is hét langverwachte mode-evenement: de show ‘Next in Fashion’ is momenteel te streamen op Netflix! In deze modewedstrijd, die wordt gepresenteerd door styliste Tan France en model Gigi Hadid, nemen stylisten van over de hele wereld het tegen elkaar op. Hun einddoel? De grote geldprijs in de wacht slepen en de kans krijgen om hun eigen kledinglijn op een bekende website te verkopen. Een jury van wereldberoemde modefiguren, met onder meer Olivier Rousteing, Donatella Versace, Hailey Bieber en Emma Chamberlain, staat hen met raad en daad bij. Deze kandidaten komen voor veelal zware uitdagingen te staan: dat belooft veel spanning en plezier!

Jong talent promoten

‘Next in Fashion’ staat bol van de ambitie én welwillendheid: ze volgen het modetraject van jonge modeontwerpers nauwgezet op en staan hen volop bij in hun veelal hobbelig parcours vol twijfels en valkuilen. Met de nodige steun en begeleiding kunnen deze jonge artistiekelingen het verschil maken in de veeleisende modewereld. Het spreekt dan ook vanzelf dat ook Laurastar helemaal achter deze nieuwe generatie modeontwerpers staat. Als stimulans voor uitmuntendheid, creativiteit en innovatie én met ethisch verantwoorde, duurzame mode voorop. In dit kader gaat het Zwitserse merk een partnerschap aan met de Zwitserse ontwerper Kevin Germanier, wiens creaties van gerecycleerde materialen door de grote sterren gedragen worden. Daarnaast komt het merk op voor jong talent van de Kunst- en Designschool in Zwitserland, genaamd Haute École d'Art et de Design Genève (HEAD).
Promoting young talents
fashion partner

De partner in mode

Dankzij de unieke expertise van Laurastar, ook in de mode-industrie geprezen als dé specialist op het gebied van hoogwaardige en optimaal presterende strijksystemen met uitzonderlijke hygiënische stoomkracht, blijven alle couturestoffen piekfijn verzorgd. Zelfs de meest delicate stoffen worden opgeluisterd. Vanuit een meer duurzame benadering van mode, zet de Zwitserse fabrikant zich ook in voor de strijd tegen geprogrammeerde veroudering met tal van robuuste, hoogwaardige en herstelbare producten.

Ontdekken Laurastar Smart I

Bekijk Laurastar in Next in Fashion Seizoen 2, nu uitsluitend te streamen op Netflix