Kies voor uitmuntendheid

100 dagen
tevreden of geld terug

Als u binnen 100 dagen na uw aankoop niet geheel tevreden bent over uw product uit het assortiment van Laurastar Lift, krijgt u van ons het aankoopbedrag terug.
LAURASTAR LIFT
PRESENTATIE VAN DE SERIE
Laurastar bedenkt een nieuwe manier van strijken met de stoomcentrale Lift met een handvat, de enige 3-in-1-centrale die strijkt, ontkreukt en zuivert. Dankzij het unieke ontwerp en de uitzonderlijke stoom wordt strijken steeds eenvoudiger en uw leven nog mooier. Van de strijkplank tot de kledinghangers in uw kast, tot een laatste opfrissing van een kledingstuk op een hanger, Laurastar Lift gaat overal met u mee.

Laurastar Lift Xtra

Laurastar Lift Xtra is the latest generation of portable 3-in-1 steam generators: it irons, steams and purifies clothing. No more need to adjust the temperature, and the iron’s 3D soleplate allows you to avoid creases! With a unique design and exceptional steam, ironing becomes easier than ever.

Dry Microfine Steam


ACTIEVE 3D-ZOOL

STOOM-PULSEN

UNIEKE TEMPERATUUR

AFNEEMBAAR WATERRESERVOIR

AUTOMATISCHE OPROLLING

VEILIGE OPBERGRUIMTE


Laurastar Lift Plus

Laurastar Lift Plus, een van de mobiele 3-in-1-stoomgeneratoren van Laurastar, integreert een 3D-zool om valse vouwen te voorkomen. Met het unieke design in combinatie met uitzonderlijke stoom wordt strijken, ontkreuken of hygiënisch maken een stuk eenvoudiger.

Dry Microfine Steam


ACTIEVE 3D-ZOOL

STOOM-PULSEN

AFNEEMBAAR WATERRESERVOIR

AUTOMATISCHE OPROLLING

VEILIGE OPBERGRUIMTE


Laurastar Lift

De eerste mobiele 3-in-1-stoomgenerator uit het aanbod van Laurastar, de Laurastar Lift, strijkt, ontkreukt en maakt uw stoffen hygiënisch. Met het unieke design in combinatie met uitzonderlijke stoom wordt strijken eenvoudig

Dry Microfine Steam


AFNEEMBAAR WATERRESERVOIR

VEILIGE OPBERGRUIMTE


TOEPASSINGSVOORWAARDEN:

 • De aanbieding geldt voor aankopen van producten uit het assortiment Laurastar Lift die in aanmerking komen voor en zijn gekocht in het kader van de actie 100 dagen garantie – niet tevreden, geld terug geldig tot en met 29.02.2020.
 • Het product dient volledig, in perfecte staat en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
 • Alle aanvragen tot restitutie dienen uiterlijk binnen 100 dagen na de aankoopdatum te worden ingediend en ontvangen, waarbij de datum van het poststempel leidend is.
 • Alleen aankopen die zijn gedaan via de webwinkel laurastar.com en via verkooppunten van Laurastar die deelnemen aan de actie zijn geldig.
 • De terugvorderingen moeten uitsluitend en rechtstreeks zijn geadresseerd aan Laurastar SA en niet aan het verkooppunt.
 • De deelnemer dient contact op te nemen met de klantenservice van Laurastar* en dient het product in de originele verpakking te retourneren tot restitutie.
 • Laurastar SA stuurt na het contact met de klant een voorgefrankeerd verzendlabel op. De klant plakt het label op de doos die hij naar Laurastar SA verstuurt.
 • De deelnemer moet de originele kassabon / het originele aankoopbewijs meesturen, hiervan zelf een kopie bewaren en verder zijn bankgegevens inclusief IBAN/RIB, BIC/SWIFT opgeven. De originele kassabon / het originele aankoopbewijs wordt niet teruggestuurd aan de deelnemer.
 • Het bedrag dat wordt vergoed is de prijs die op het teruggestuurde aankoopbewijs staat vermeld.
 • Het bedrag zal worden gerestitueerd middels een overschrijving en binnen een termijn van 20 dagen vanaf de ontvangst van het pakket in ons magazijn.
 • Het bedrag zal worden gerestitueerd in euro of Zwitserse franken, al naargelang de valuta op de kassabon / het aankoopbewijs.
 • Medewerkers van Laurastar kunnen niet van deze aanbieding gebruikmaken.
 • Laurastar behoudt zich het recht voor om aanvragen of terugvorderingen die niet aan deze Toepassingsvoorwaarden zijn uit te sluiten.
 • De beslissing van Laurastar over alle aspecten van de actie is definitief.
 • De verzamelde gegevens zijn noodzakelijk voor de behandeling van uw dossier en zullen uitsluitend in het kader van de actie “100 dagen garantie – niet tevreden, geld terug tot en met 29.02.2020” worden gebruikt, tenzij u heeft ingestemd met het toesturen van informatie over alle nieuwtjes en promotionele acties. Uw gegevens zullen worden verwerkt en verzameld door LAURASTAR SA, Route de Pra de Plan 18, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland. Uw gegevens worden gedurende 10 jaar bewaard, indien ze in dit kader zijn verzameld.
 • De promotor van dit aanbod is LAURASTAR SA, Route de Pra de Plan 18, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland.
 • Voor meer informatie kunt u terecht bij uw verkooppunt.

* Neem voor het terugsturen van het apparaat via onderstaande gegevens contact op met de klantenservice van Laurastar SA: